Onze trainingen

Als je komt trainen bij The Bootcamp Boys, ervaar je bootcamp in de stijl van personal training. Dit betekent dat wanneer je je aanmeldt voor een proefles, je ook een
intakeformulier ontvangt. Hierop kun je jouw doelen aangeven en aangeven of je daarbij hulp nodig hebt.

Ook vragen over blessures en dergelijke worden gesteld, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Periodiek sturen we je een vragenlijst om te controleren of je nog op weg bent naar je doelen en of je hierbij ondersteuning nodig hebt.

Op deze manier combineren we bootcamp met personal training. Wil je dit niet? Dat is helemaal prima, want deelname is natuurlijk volledig vrijblijvend! Een training duurt een uur, waarbij we 50 minuten trainen en 10 minuten tijd nemen om te socialiseren en vragen te stellen over voeding en gezondheid.

Wie kan er meedoen?

Iedereen is welkom, ongeacht het niveau. Houd wel rekening met je eigen blessures en
luister naar je lichaam. Wij zijn ook altijd alert en bieden alternatieven wanneer bepaalde
oefeningen niet haalbaar zijn. Vier ogen zien immers meer dan twee.

Wat is de structuur van een bootcamp?

De basis van een training is vaak gelijk: een warming-up met dynamisch stretchen, gevolgd door een kerngedeelte met afwisseling tussen kracht en cardio, afhankelijk van het soort training. De training eindigt meestal met een focus op de core en soms een cooling down. Lees vooral verder en klik op de afzonderlijke lessen voor meer informatie.

Waarom krijg je na afloop een stukje fruit?

Suikers zijn belangrijk na het sporten om je spieren van glycogeen te voorzien, zodat ze
weer goed kunnen functioneren. Fruit draagt bij aan vitamines en mineralen die je na de training aan moet vullen. Bovendien is het natuurlijk ook gezellig om even na te praten!

Wat moet je meenemen?

Zorg dat je altijd even een handdoek en wat water meeneemt. Is het koud? Draag dan
laagjes, want je krijgt het wel warm! Het koelt alleen ook weer snel af dus houd hier rekening mee.