Onze trainingen

KLUSC Bootcamp

Wil jij alle elementen van sporten binnen één training? Dan moet je meedoen aan de KLUSC Bootcamp! Voor jong, oud, groot of klein, voor iedere sporter is dit de ideale training. Tijdens de KLUSC bootcamp kan je diverse oefeningen en trainingstechnieken verwachten zoals hardlopen, sprintjes, burpees, push-ups, squats, lunges, planken en ga zo maar door. Bootcamp doe je samen dus oefeningen in teamverband en kleine wedstrijdjes zal je ook tegenkomen. Kortom: een volledige bootcamp training waar iedereen aan mee kan doen.

 • Wat kan je verwachten van een KLUSC bootcamp?
  Trainen op ieder niveau;
 • Focus op alle facetten van bewegen;
 • Teamwork en plezier staan bovenaan.

Power Bootcamp​

Wil je wel met dezelfde gewichten en materialen trainen als in de sportschool, alleen train je liever in groepsverband en in de buitenlucht? Dan zal de POWER Bootcamp jou zeker bevallen! Tijdens de POWER Bootcamp brengen wij kracht en conditie bij elkaar. Er wordt getraind met barbells, dumbbells en andere attributen die je ook in de sportschool tegenkomt. Onder begeleiding van de bootcamp trainer leer je een juiste houding bij bijvoorbeeld barbell deadlifts en dumbbell rows. Door kracht en bootcamp samen te brengen kan je op een effectieve manier je fysieke fitheid en spierkracht versterken, terwijl je nog wel het plezier van een groepstraining kan ervaren.

 • Wat kan je verwachten van een POWER bootcamp?
  Je leert om je juiste techniek te gebruiken tijdens het uitvoeren van de oefening;
 • Je gaat spiermassa aankomen;
 • Meer focus op kracht;
 • Minder conditionele oefeningen dan in de andere bootcamp training.

(KICK)BOXING BOOTCAMP

Stoom afblazen en je energie binnen no-time kwijt raken? Dan is de (KICK)BOXING Bootcamp voor jou bestemd. Of je nou beginnend of gevorderd (kick)bokser bent, je zal je na de training erg voldaan voelen. Tijdens de (KICK)BOXING Bootcamp ga je onze begeleiding van onze trainers o.a. bezig met techniek, kracht, lenigheid. Kom je met regelmaat de training volgen, dan ben jij misschien wel onze nieuwe Rico Verhoeven. Wij hebben trapkussens, bokshandschoenen en pads ter beschikking. Heb jij je eigen, neem ze dan gerust mee.

Wat kan je verwachten van een (KICK)BOXING Bootcamp?

 • Je leert de juiste (kick)boks technieken aan;
 • Je werkt aan je algehele fitheid;
 • Je kan lekker stoom afblazen.

RUNNING BOOTCAMP

Als jij wil beginnen met hardlopen of je huidige hardloop skills wil verbeteren, dan is de RUNNING Bootcamp precies wat voor jou! Naast dat je van punt A naar B wil rennen is het namelijk erg belangrijk om niet alleen een goed uithoudingsvermogen te hebben, maar ook dat je o.a. je pezen en spieren specifiek sterk zijn, je lichaam in balans is door een sterke core en dat je een correcte loophouding hebt.

Tijdens de RUNNING Bootcamp train je in groepsverband aan alle facetten die bij hardlopen belangrijk zijn. Core-stability, kracht-uithoudingsvermogen, snelheid, voet-oog coördinatie en natuurlijk het hardlopen zelf. We raden je aan om je hardloopschoenen aan te trekken om zo goed mogelijk te trainen.

Wat kan je verwachten van een RUNNING Bootcamp?

 • Je gaat de basistechnieken van het hardlopen leren/verbeteren;
 • Focus op hardloop conditie;
 • Focus op andere belangrijke onderdelen zoals core stability, kracht-uithoudingsvermogen, snel en coördinatie.