Over ons_ Wendel en Indy-min-min

WIE ZIJN WIJ?

Het is zomer 2022. Twee boys met een passie voor sporten en buiten zijn. Wendel en Indy, beiden werkzaam als personal trainer met een liefde om voor groepen te staan. Een klein gemis in de huidige werksituatie.

Wat doe je dan? Je gaat samen om tafel om ideeën uit te spreken. Niet veel later werd de naam The Bootcamp Boys bedacht en waren er veel enthousiaste mensen om ons heen die hier wel wat in zagen. Een heuse onderneming werd gestart en per 1 november j.l. werd het verwezenlijkt.

De perfecte weersomstandigheden waren er niet gedurende de winter, maar bootcamp is niet voor alleen mooi weer sporters. Weer of geen weer, het is altijd bootcamp weer! Heerlijk in beweging in een sociale omgeving omringd door sportfanaten. Of het zonnetje schijnt, het regent, het stralend blauw is of donker in de avond, we maken er met z’n allen een geweldig sportmoment van. Wij zijn er voor jullie, jullie zijn er voor ons. Lekker mannn!!!

WAT IS BOOTCAMP?

Bootcamp is een manier van sporten waarbij je op lichaamsgewicht en met behulp van andere materialen traint om fit te worden of te blijven. In de meeste gevallen is dit een buitenactiviteit die in groepen wordt gedaan.

Bootcamp komt vanuit de Verenigde Staten waar soldaten in het leger hun conditie op peil moesten houden. Gezien zij geen mogelijkheid hadden om een volledige sportschool mee op uitzending te nemen, gingen zij oefeningen doen op lichaamsgewicht en met materialen die op locatie te vinden waren, zoals boomstammen en zelfs andere soldaten.

Bij The Bootcamp Boys train je ook buiten en in een gezellige groep met mede sportliefhebbers. Zo wordt er onder andere getraind met het KLUSC-principe (Kracht, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid en Coördinatie), de POWER-methode (krachttraining) en (kick)boks bootcamps. Er is altijd een goede warming-up en wordt er afgesloten met een cooling-down met een stuk fruit na een lekkere training.

WAT IS BOOTCAMP BIJ THE BOOTCAMP BOYS?

Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding , alleen dan in groepsverband.

Alle trainers zijn opgeleid tot personal trainer om zo goed mogelijke begeleiding te kunnen geven en tot in detail advies te kunnen geven over de houding en uitvoering van oefeningen.

Tijdens, maar ook buiten de training, staan de trainers klaar om je vragen omtrent voeding en gezondheid te beantwoorden. Wij brengen personal training en bootcamp samen om jou als persoon zo goed mogelijk te kunnen helpen, welk doel je ook hebt!

THE BOYS

Indy

Hoi, ik ben Indy. Outdoor Indy is mijn bijnaam zoals velen wel zullen weten. Dit komt voort uit mijn opleiding en werk in de buitenlucht zoals klimmen en mountainbiken…

Hoi, ik ben Indy. Outdoor Indy is mijn bijnaam zoals velen wel zullen weten. Dit komt voort uit mijn opleiding en werk in de buitenlucht zoals klimmen en mountainbiken. Later ben ik overgestapt naar het geven van indoor trainingen gericht op fysieke gezondheid. Na jaren vooral binnen te hebben gestaan vanaf nu dus wat meer outdoor. Plezier maken tijdens het sporten vind ik zeer belangrijk en ga daarom leuke trainingen voor jullie uitschrijven. C u soon!
Wendel

Op jonge leeftijd was ik altijd al in de sportschool te vinden waarna ik tijdens mijn fitness opleiding de mogelijk kreeg om voor een groep te staan en les te geven…

Op jonge leeftijd was ik altijd al in de sportschool te vinden waarna ik tijdens mijn fitness opleiding de mogelijk kreeg om voor een groep te staan en les te geven. Wat was dat Tierarzt! Hierdoor heb ik een passie ontwikkeld en tijdens corona, toen je alleen buiten kon sporten, is de interesse in bootcamp zich verder gaan ontwikkelen. Wat kan je creatief zijn als je buiten traint. En in de buitenlucht zijn, is ook nog eens veel gezonder dan de hele tijd maar binnen te zitten. Sterker en fitter worden in combinatie met buiten trainen. En dan ook nog samen met je maatjes. Heerlijk!

Merijn

Als je mij vraagt wat mijn hobby’s zijn dan roep ik meteen sport. In de breedste zin van het woord. Na jarenlang zelf allerlei sporten te hebben beoefend, blijf ik toch terugkomen bij bootcamp …

Als je mij vraagt wat mijn hobby’s zijn dan roep ik meteen sport. In de breedste zin van het woord. Na jarenlang zelf allerlei sporten te hebben beoefend, blijf ik toch terugkomen bij bootcamp en kickboksen. Sinds vorig jaar ben ik ook zelf (kick)boxing bootcamp lessen gaan geven. Ik vind het belangrijk om een stukje techniek te combineren met kracht en cardio. Best of both worlds.
MARK

Ik ben Mark, met een achtergrond in kickboxen en marathons lopen. Recentelijk heb ik mijn focus verlegd naar personal training en het geven van sportlessen…

Ik ben Mark, met een achtergrond in kickboxen en marathons lopen. Recentelijk heb ik mijn focus verlegd naar personal training en het geven van sportlessen. Mijn ervaring in diverse sportdisciplines heeft me een breed perspectief gegeven op fitness en welzijn. 

Bij The Bootcamp Boys ga ik een Fit Boxing Bootcamp leiden, ontworpen om zowel techniek als conditie en kracht binnen het kickboksen te verbeteren. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet; mijn doel is om een omgeving te creëren waar iedereen zich kan ontwikkelen en uitgedaagd kan voelen.