Bootcamp in Groningen

Hey! Leuk dat je meer wilt weten over bootcamp in Groningen. Bootcamp is niet alleen een leuke, maar ook een hele effectieve manier om fitter én sterker te worden. Niet voor niets wordt bootcampen dan ook steeds populairder in Groningen.

Vind je het gezellig om te sporten in groepsverband en wil je tegelijkertijd werken aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen? Dan is bootcampen zeker wat voor jou!

Ben je benieuwd naar bootcamp? Schrijf je dan gezellig alleen of samen met vrienden in voor een gratis proefles en ontdek de voordelen van bootcampen in Groningen.

Voordelen van The Bootcamp Boys

Bootcampen is een super leuke manier om te werken aan je algemene fitheid. Wij raden het iedereen dan ook zeker aan! En als je dan toch kiest voor lekker bootcampen, waarom dan dan niet meteen bij The Bootcamp Boys? 

Een échte community. Wat bootcampen juist zo leuk maakt is de gezelligheid. Laten wij van The Bootcamp Boys nou net de leukste en gezelligste bootcamp-community van Groningen hebben!

Bootcamp in een personal training jasje. Bootcampen doen wij in groepsverband, maar dat betekent niet dat wij geen persoonlijke aanpak hebben! In onze lessen geven wij graag aandacht aan je persoonlijke doelen en helpen je hier graag bij!

Lekker bootcampen met humor. Sporten kan al zwaar genoeg zijn, maar met een lach op je gezicht kun je alles aan! Met onze community zorgen wij samen voor een super gezellige les.

✅ Zowel met materialen als lichaamsgewicht. Wij geloven heilig in een goede balans tussen trainen met materialen en lichaamsgewicht. In onze lessen vind je dan ook beste van beide werelden. Op deze manier wordt je pas echt fit!

✅ Rustige locaties door heel Groningen. Heerlijk in alle rust sporten zonder al te veel pottenkijkers. Wie wilt dat nu niet? Wij sporten in Groningen graag op rustige locaties zodat niemand ons kan storen!

Variërende bootcamplessen. Elke les bij ons is anders. Die variatie vinden wij juist erg belangrijk! Daarom vind je bij ons eigenlijk elke les verschillende workouts. Zo sta je het ene moment te squaten, maar kun je 10 minuten later al lekker losgaan met bokshandschoenen aan!

Al verkocht? Schrijf je dan snel in voor een gratis proefweek!

Wat kun je verwachten van een bootcamples in Groningen?

Wij van The Bootcamp Boys geven onze lessen in groepsverband, waaraan je werkt aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Maar hoe ziet zo’n bootcamples er verder eigenlijk uit? En wat kun je precies verwachten? Wij nemen je mee!

⏱️ 60 minuten bootcampen. Onze lessen duren een uur, waarvan we 50 minuten heerlijk aan het knallen zijn. Na deze 50 minuten hebben we 10 minuten om gezellig bij te praten en te genieten van een frisse appel. In deze 10 minuten kun je ook bij ons terecht voor al je vragen omtrent fit worden en fit blijven!

💪 Lichaamsgewicht en materialen. Om op een effectieve manier te sporten heb je zowel je lichaamsgewicht en materialen nodig. In onze lessen zorgen wij voor een goede afwisseling hiertussen!

🏋️‍♂️ Van squats tot aan joggen en boksen. Qua oefeningen kun je bij ons eigenlijk alles verwachten. Squaten, jumping jacks, maar ook joggen of bokslessen!

🍏 Een appeltje voor de dorst. Na al dat harde sporten verdien je zeker een appeltje! Bij een gezonde levensstijl horen ook de nodige vitaminen. Wij helpen je alvast een handje!

💯 Personal training. Bootcampen is hartstikke gezellig, maar ook voor jouw persoonlijke doelen kun je bij ons terecht. Wij gaan je helpen bij het halen van je sportdoelen!

Onze bootcamp locaties in Groningen

Wij geven bootcamplessen op verschillende locaties in Groningen. Wij geven de voorkeur aan rustige omgevingen, zonder al te pottenkijkers. Zo kunnen we samen geconcentreerd sporten en kunnen we pas echt knallen!

Je kunt The Bootcamp Boys vinden op de volgende locaties:

  • Hoornsemeer
  • Dinkelpark
  • Quintusbos

Lees hier meer over onze locaties.!

Bootcampen in Groningen? Let’s go!

Ben jij benieuwd naar bootcamp in Groningen? Schrijf je in voor een gratis proefles en ontdek de gezelligheid van The Bootcamp Boys. Heb je vragen? Neem dan contact op en we helpen je verder!